Beste kaatsliefhebbers,

Tijdens het bestuursorgaan van 26/04 werd beslist om, voor de opstart van de oefenwedstrijden en de competitie, te wachten op de beslissingen die op het Overlegcomité van de Ministers van Sport op 11/05 zullen genomen worden. Op een extra vergadering van het bestuursorgaan op 12/05 zullen er in dit verband beslissingen genomen worden (we hopen op de start van de competitie rond 1juni).

Wel werd er nu al beslist dat de Beker van België voor de jeugd geannuleerd wordt (alle aandacht op de competitie). Voor de nationale dagen zullen we ook de beslissingen afwachten van 11/05.

Handschoencontroles starten wel vanaf 8 mei.

  • Op zaterdag 8 mei in Bever op het kaatsplein van PC Bever vanaf 9.30 tot 12.00 (Thierry Paduart en Krikilion Jean-Marie).
  • Le samedi 8 mai à Sirault de 10.00 à 12.00 (Claude Dupuis et Eric Van Nuffelen)
  • Le 8 et 13 mai uniquement sur rendez-vous à Herdersem, Hardingplein (ballodrome) à la hauteur de la nouvelle cantine(terrasse). (Johnny Dellaert et Marcel De Tant)   (téléphoner ou envoyer sms pour fixer rendez-vous à Johnny Dellaert 0477/55 24 55) 
  • Nieuwe datums en locaties zullen zodra gekend gecommuniceerd worden.
  • A partir du 15 mai 2021 des « contrôles individuels » seront possibles sur rendez-vous avec un des contrôleurs (pour N1 et N2: Claude Dupuis, Fabrice Cassart, Thierry Paduart, Eric Van Nuffelen, Marcel De Tant, Johnny Dellaert et Jean-Marie Krikilion).

Respecteer deze richtlijnen, het is in ieders eigen belang.

Voor het NK-FNJP

volgend op
Vergadering Bestuursorgaan van 31/03/21 ( digitaal)
Comments are closed.