Hierbij een korte samenvatting van de belangrijkste beslissingen op het bestuursorgaan van 12/05 van de NK-FNJP.

1) Bijdragen
- De aansluitingsbijdragen (federatietaks op de ingangstickets en de taks op de tornooi- organisaties worden teruggebracht tot 75 % van het gebruikelijke tarief.

2) Beker van België Volwassenen
- Enkel de ploegen van Nationale 1 zullen eraan kunnen deelnemen in de week van 12 tot 17 juli.

3) Coronagevallen

- Een wedstrijd zal worden verplaatst als er 2 minstens 2 spelers besmet zijn of in quarantaine zijn geplaatst.

4) Liga & Lagere

- In samenspraak met de Vleugels werd beslist dat er geen enkele wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap zal worden georganiseerd voor de afdelingen van Liga en Lagere.


5) Nationale dagen Jeugd

- De Nationale dagen worden ook afgelast omwille van de gezondheidsmaatregelen en dus verplaatsingen zoveel mogelijk te vermijden. De Vleugels zullen enkele plaatselijke tornooien promoten.

6) Het kampioenschap. - Vanaf 12 juni kunnen we de competitie opstarten en een heen- en terug formule is nog altijd de doelstelling maar we wachten eerst de beslissingen van de tornooiorganisatoren af om het schema vrij te geven voor akkoord (schema voorzien begin volgende week).

7) Oefenwedstrijden

- De Waalse Minister heeft zijn akkoord bevestigd voor oefenwedstrijden in Wallonië tussen 2 ploegen met de opening van de horeca en met de actuele voorwaarden (terras aan de kantine). Deze zelfde aanvraag is ook verstuurd naar de Vlaamse Minister.

volgend op
Codeco 23/04/21
Comments are closed.