Aanwezig:De heren Dupuis, Krikilion, Dellaert, Van Nuffelen, De Tant, Verhofstadt, en Cassart (Digitaal)
Verontschuldigd: de heer Bauters

1) Goedkeuring van het PV van 12/05/2021

Voor het punt EK jeugd wordt beslist toch niet te wachten tot eind augustus en niet deel te nemen aan het EK. Het PV wordt unaniem goedgekeurd.

2 ) Toewijzing Finale Beker van België

Bij het secretariaat was geen enkel schriftelijk binnengekomen. Enkel de maatschappij van Acoz was aanwezig en heeft een bod gedaan. De maatschappij van Acoz kreeg de organisatie van de Finale dus toegewezen.

3) Trekking Beker van België

Trekking gebeurt in bijzijn van de afgevaardigden van Acoz.

13/07 Start 15.00

 1. 1  Kerksken – Ogy
 2. 2  Wieze –
 3. 3  Wieze –

14/07 Start 15.00

1 Maubeuge – Isières
2 Sirault –
3 Sirault –

15/07 Start 15.00

 1. 1  Mont-Gauthier – Baasrode
 2. 2  Grimminge –
 3. 3  Grimminge –

16/07 Start 15.00

1 Galmaarden – Thieulain
2 Acoz –
3 Acoz –

17/07 – Finale Start 15.00

 1.  Winn/Vain 13/07Winn/Vain 14/07
 2.  Winn/Vain 15/07Winn/Vain 16/07
 3. Winn/Vain A – Winn/Vain B

4) Verkiezingen FJPWB

De verkozen leden vergaderen op 12/06. We willen nogmaals herinneren aan de voorwaarden voor de nieuwe leden voor de koepel dat het bestuur op de bestuursvergadering van 19/11/2020 (punt 6 ) heeft opgelegd.

5) Aantal ploegen in N2 in 2022

Op de vraag van de Heren Bauters en Carly om nogmaals 2 stijgers uit hun respectievelijke reeksen liga te hebben dit jaar wordt afgewezen.

6) De gevallen Pieters Jordy en Corentin Schmit

 • Corentin Schmit speler van Mont-Gauthier (N1) dient medisch attest in dat hij door een chronische ziekte een kuur dient te volgen met corticoïden*. Het bestuur neemt nota van dit schrijven en wijst erop dat speler dit bewijs in zijn bezit moet hebben als hij deelneemt aan een wedstrijd. * Corticoïden staan op de dopinglijst van verboden producten.
 • Pieters Jordy speler van Herdersem heeft een probleem in zijn rechterhand,meer bepaald in de wijsvinger, met een stukje bot dat 'loszit".Dit kan volgens de specialist operatief niet weggehaald worden zonder gevolgen voor de functie van de wijsvinger. Daarom de vraag van de speler Jordy Pieters, enkel bij de opslag die normaliter met de blote hand moet gebeuren, met een aangepast handschoentje (one wall) zou mogen opslaan. Deze vraag wordt afgewezen, enkel een bescherming van Tesamol met tape (1 omwikkeling) wordt toegelaten

7) NSC (Nationaal scheidsrechtres Comité)

De oprichting van het NSC word bevestigd met als verantwoordelijke Jacky Genbauffe, Marcel De Tant en Eric Van Nuffelen. De heer De Tant vraagt een budget te voorzien voor de verplaatsingen van de scheidsrechtercontroleurs. De heer Van Nuffelen zal deze week nog berekening uitvoeren.

8) Organisatie WK 2022

Het huidige bestuur vind nog altijd dat dit een beslissing moet zijn van het nieuwe bestuursorgaan wanneer deze in functie treed.

9) Varia

De heer Cassart dient zo snel mogelijk de rekeningscontroleurs uit te nodigen.

De toegangskaarten voor de ploegverantwoordelijken en scheidrechters zullen verder door de heer Cassart verdeeld worden.

9) Volgend bestuursorgaan

De volgende vergadering is gepland op 15/07/2021 in Buizingen.

volgend op
BASIS PROCOCOL SPORT VANAF 9 JUNI
Comments are closed.